İstanbul Film Festivali 35 Yaşında
HAYAL PERDESİ - Festival 16.03.2016

İstanbul Film Festivali 35 Yaşında

İstanbul Film Festivali, 35. yılında zengin bir programı 7-17 Nisan 2016 tarihlerinde seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Ethan & Joel Coen Kardeşler’den Yüce Sezar! (Hail, Caesar!), Alexander Sokurov’dan Francofonia, Danis Tanović’ten Saraybosna’da Ölüm (Smrt u Sarajevu) filmlerinin de yer aldığı festival programında 62 ülkeden 187 uzun metrajlı, 10 kısa ve 24 deneysel film var. Festival süresince film gösterimlerinin yanı sıra konuk sinemacıların katılacağı söyleşiler, sinema dersleri, konserler ve özel etkinlikler de gerçekleştirilecek.  

İstanbul Film Festivali’nin bu yılki gösterimleri Beyoğlu’nda Atlas, Beyoğlu ve Fitaş sinemaları, Akbank Sanat, İtalyan Kültür Merkezi, Ortaköy’de Feriye Sineması, Kadıköy’de Rexx Sineması ve İstanbul Modern Sinema olmak üzere 10 salonda yapılacak. Festivalin son hafta sonunda, 16 ve 17 Nisan tarihlerinde, programdan bir seçki Sultangazi’de Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi ve Maltepe’de Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gösterilecek. Festival biletleri 26 Mart Cumartesi günü 10.30’dan itibaren satışa çıkıyor.
 
 
ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..