Oscar Adayı Filmler !f İstanbul’da
HAYAL PERDESİ - Festival 25.01.2018

Oscar Adayı Filmler !f İstanbul’da

 
15 Şubat’ta başlayacak 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivaliprogramından altı film, toplam on sekiz dalda Oscar adayı oldu. Türkiye’de ilk kez !f İstanbul’da gösterilecek son Paul Thomas Andersonşaheseri Phantom Thread altı dalda, festivalin Açılış Filmi Lady Bird beşdalda aday gösterildi. “Galalar” bölümünde izleyeceğimiz Mudbounddört dalda, The Disaster Artist, The Florida Project ve The Breadwinner da birer dalda aday oldu. Lady Bird’ün yönetmeni Greta Gerwig, doksan yıllık Akademi tarihinde En İyi Yönetmen dalında aday olan beşinci kadın yönetmen olurken, Mudbound ile Rachel Morrison En İyi Görüntü Yönetmeni dalında aday olan ilk kadın görüntü yönetmeni olarak adını yazdırdı.Bu yıl doksanıncı yaşını kutlayacak Akademi Ödülleri, 4 Mart’ta sahiplerini bulacak.
 
!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin biletleri 2-4 Şubat tarihlerinde İstanbul için, 23-25 Şubat tarihlerinde de Ankara ve İzmir için biletix’te ön satışa çıkacak. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.
 
ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..